Gradinița
Degețica
Royal
Palace

La Gradinița Degețica Royal Palace copiii vor beneficia de:

Bucatarie proprie, sala de mese, asistenta medicala, control stomatologic gratuit, spatiu de joaca amenajat in aer liber, sarbatorirea zilelor de nastere, optionale de muzica dans si arta actorului, vizite la muzee, teatre, Gradina Botanica, Gradina Zoologica, transport (optional) Gradinita este deschisa pe tot parcursul anului scolar, cu exceptia zilelor declarate libere legale. Pe perioada vacantei de vara (iunie-iulie-august), se organizează activitati distractive si de relaxare, cursuri de tenis si inot, tabere si excursii.

Documente inscriere

 • Copie BI parinti
 • Copie certificat nastere copil
 • Fisa medicala
 • Fisa de inscriere-se completeaza la sediul gradinitei
 • Aviz de intrare in colectivitate (epidemiologic)
 • Contractul de scolarizare se completeaza la sediul gradinitei

Gradinița Degețica Royal Palace

Constituie prima experienta a vietii in societate, pentru copiii care-i trec pragul. Noi ii intampinam pe cei mici cu o gama intinsa de activitati si relatii noi cu copiii de aceeasi varsta, oferindu-le posibilitatea de dobandi cunostinte, capacitati si aptitudini necesare integrarii in scoala, si mai tarziu, in societate.
Personalul este calificat si specializat in domeniul in care-si desfasoara activitatea, demonstrand de-a lungul timpului competenta profesionala si implicare in tot ceea ce au facut . 
Activitatile intructiv-educative se desfasoara pe 6 grupe, la fiecare grupa exista o educatoare si o supraveghetoare, iar numarul maxim de copii dintr-o grupa este de 15:
 • Grupa mica: 2-3 ani
 • Grupa mijlocie: 3-4 ani
 • Grupa mare: 4-5 ani

Acreditarea unei unitati de invatamant

Acreditarea unei unitati de invatamant, care isi doreste sa asigure un act educativ de cea mai inalta calitate, se realizeaza in doua etape:

 • Prima este obtinerea Autorizatiei de incredere, autorizatie care este absolut necesara inca de la infiintarea unitatii.
 • A doua consta in obtinerea acreditarii- un proces lung si minutios, care necesita ani de functionare, de indrumare a prescolarilor pe caile cunoasterii intr-un mod cat mai performant. Pentru acreditare, Raportul de evaluare interna prezentat la A.R.A.C.I.P trebuie sa cuprinda documente precum: studiu diagnostic privind stadiul de dezvoltare a unitatii de invatamant preuniversitar, dar si eficienta interna si externa a unitatii de invatamant, pe ultimul ciclu de invatamant, noul proiect de dezvoltare institutionala, in baza diagnozei realizate si prin comparatie cu proiectul initial, realizat pe termen de 5 ani, planurile operationale pe ultimii 3 ani, care sa cuprinda si evaluarea atingerii obiectivelor propuse,oferta educationala pentru anul in curs/urmator, lista obiectelor de inventar si a mijloacelor fixe aflate in proprietatea unitatii de invatamant, certificatul de atestare fiscala, etc.

Gradinita Degetica, motivata de iubirea si daruirea pe care ne-o inspira copiii, dar si de dorinta de a oferi un proces instructiv-educativ care sa ajute la integrarea prescolarilor cat mai activa in societate, a indeplinit cu succes lista standardelor de acreditare riguros stabilite si verificate de comisia expetilor A.R.A.C.I.P.

Cu aceeasi daruire, cu pasi mici si hotarati vom porni din nou la drum cu Degetica Royal Palace, sperand ca impreuna sa crestem frumos si sanatos alaturi de copiii nostri, de cadrele didactice, de colaboratori.

Succesul cu care ne mandrim il oferim acum copiilor care-si doresc sa invete prin joc, prin experiente proprii atractive si interesante, si parintilor care isi doresc pentru copiii lor un drum incununat de succese.

Este dreptul dumneavoastra sa alegeti calitatea, de aceea ne permitem sa va sugeram cateva intrebari cheie care v-ar putea fi utile in alegerea unei gradinite pentru copilul dumneavoastra:

 • De cat timp este deschisa unitatea?
 • De ce nu este inca autorizata/ acreditata?
 • Ce pregatire are personalul didactic si nedidactic?
 • Exista in unitate autorizatia sanitar-veterinara si avizul P.S.I?
 • Ce performante au copiii (concursuri, olimpiade, etc)?
 • Exista caiete de observarea copilului in gradinita? Dar jurnalul grupei?
 • Folositi auxiliare avizate M.E.C.T.S.?
 • Cat de des sunt instiintat de activitatea copilului?

Motive să alegi Grădinița Degețica Royal Palace

Activități Pentru Dezvoltare

Activităţi extracurriculare complementare diverse şi dezvoltate creativ (limba engleză, dansuri, muzică, arte plastice, inot, ateliere de dezvoltare personală prin arte).

Implicare În Dezvoltare

Implicare şi dăruire din partea personalului didactic şi administrativ, orientate pe o atenţie sporită către dezvoltarea personala a copiilor.

Evolutie

Comunicare frecventă cu părinţii pentru cunoaşterea evoluţiei copilului din perspective multiple.

Transparență

Accesul părinților la activitățile copiilor prin sistemul video online.

Echilibru Emoțional

Asigurarea unui echilibru emotional, pe tot parcursul zilei prin activitati diversificate.

Programe Multiple

Programe pe durata intregului an, adaptate nevoilor copiilor si parintilor: Grădiniță, After-school, școala de vară.

Sănătate

Supraveghere medicală si servicii de consiliere psiho-pedagogică.

Mâncare Sănătoasă

Pregătirea şi servirea mesei în instituţie, cu asigurarea regulilor unei alimentaţii sănătoase si echilibrate.

Deschidere

Deschidere către dialog şi tratarea preșcolarilor ca parteneri în educaţie.

Implicare

Implicarea copiilor in concursuri, proiecte educative si activitati comunitare.

Invatare Moderna

Mijloace şi metode moderne, folosite în procesul de învăţare şi evaluare.

Educație

Mediu educaţional stimulativ, atractiv, în care copiii sunt încurajaţi să se exprime in două limbi: romana și engleza.

Gradinița Degețica
Royal Palace

Contact

AStr. Rezervelor nr.42B, Chiajna, Jud. Ilfov, Reper: Zona Militari Residence E gradinitadegetica01@gmail.com  M 0733.003.300M 0769.904.269

On Facebook

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi informatii despre Gradinița Degețica Royal Palace

Copyright © 2024 Gradinita Degetica Royal Palace.
A: Str. Rezervelor nr.42B, Chiajna, Jud. Ilfov, Reper: Zona Militari Residence
E:  gradinitadegetica01@gmail.com 
M: 0733.003.300
M: 0769.904.269